تفاعل كبير مع حلقة غادة عبد الرازق والتي حلت كضيفة على برنامج "صدى الملاعب" الذي يقدمه مصطفى الآغا عبر MBC1 وتحدثت عن الكثير من الأمور الشخصية.، والصعوبات التي واجهتها في حياتها.
وفي التفاصيل ، تحدثت غادة عن أن ما مرت به قبل دخولها عالم الفن قد أثر كثيراً على حياتها مضيفة بأنه لا علاج لكل هذه الجروح : "في حاجات كتير أثرت عليا من صغري، وفاة والدي وأنا صغيرة، وأمي سابتني في وقت كنت محتاجة لها فيه، وإني مهتمتش ببنتي روتانا لما كانت محتاجاني، وللأسف انشغلت عنها بالشهرة والنجومية والفلوس، ومش عارفة أغير ده دلوقتي."
وأضافت، من بعد نجاح "سبق الإصرار" و"سمارة"، سيطر الغرور عليها لتقوم بتصرفات ندمت عليها لاحقًا.
غادة: اعتزال أدهم نابلسي حق له ولا يجب على الناس انتقاده
وعن سؤالها عن اعتزال أدهم نابلسي ، علقت غادة "إحنا كمان ملناش دخل هو عايز يسيب الفن أو مش عايز يسيبه، ده شيء يخصه ..يا جماعة متحكموش على الناس، هو أكتر واحد حاسس باللي بينه وبين قلبه وربه، هو مش مرتاح سيبوه."
كما تحدثت غادة عبد الرازق عن انزعاجها من تدخل الناس في حياتها الشخصية و أنها فكرت في الاعتزال عن الفن و كان هناك نية الالتزام الابتعاد بالحجاب من 12 عامًا .