بيرين سات وكينان دوغلو يردّان على شائعات الحمل

ليلى أحمد زاهر تختار زهير مراد لـ ليلة العمر

مسلسل المؤسس عثمان الحلقة 189 .. هل تموت حليمة!

شيرين عبد الوهاب تكشف عن أفضل 3 مسلسلات في رمضان 2025

العضوية الشرفية لـ أصالة و فضل شاكر من نقابة الفنانين السوريين

بسمة بوسيل وحلا الترك وغيرهن باطلالات ملفتة في Emigala 2025

وفاة صانع المحتوى شريف نصار وسط اتهامات بالتنمّر الإلكتروني

إطلالات ملفتة لـ سيرين عبد النور وماغي بو غصن في دبي

مسلسل آسر الحلقة 19 .. رامي يفتح ملف مجد من جديد

أحلام في تصميم غير تقليدي بالألوان الهادئة

تسريب أغنية جديدة لشيرين عبد الوهاب "كل الدروب مش عارفاني"

ET بالعربي | 24 يونيو 2024
شيرين عبد الوهاب

شيرين عبد الوهاب

تداول رواد السوشيال ميديا منذ ساعات أغنية جديدة لشيرين عبد الوهاب عبر العديد من الصفحات وجاءت تحت عنوان "كل الحاجات".

وعلم ET بالعربي أن أغنية "كل الحاجات" قامت شيرين عبد الوهاب بتسجيلها خلال الفترة الماضية وأجلت طرحها بسبب خلافها مع شركة الإنتاج "روتانا".

وتقول كلمات الأغنية "كل الحاجات شبه الحاجات بس مش هي الطريق شبه الطريق والصديق شبه الصديق والأمسيات والاغنيات وحاجات كتير فيكي وحاجات كتير فيا كل الحاجات شبه الحاجات بس مش هي كل الحاجات شبه الحاجات إلا الكراهية كل الدروب مش عارفاني كل المواسم برد كل الشوارع نكراني".

السوشيال ميديا تعيد إحياء قديم شيرين عبد الوهاب

وجاء تسريب أغنية "كل الحاجات" لشيرين عبد الوهاب بالتزامن مع جدل فويسات حسام حبيب، الذي أتهم فيها شقيقها بتنازل عن السوشيال ميديا الخاصة بها، لتخرج شيرين بعدها وتؤكد كلامه.

بينما أتهمت شيرين عبد الوهاب شقيقها قائلة:"مساء الخير على كل جمهوري الحبيب، أنا فوجئت بكل اللي حصل على السوشيال ميديا من حسام حبيب وأخويا، وحبيت أؤكد أن كلام حسام صحيح جدا، وتصريح اللي نزل دا أخويا باعني ومضى لمحمد الشاعر بتوكيل قديم أنه يحصل على السوشيال ميديا بتاريخ قديم، وكلام حسام مظبوط".

كما رد حسام حبيب، خلال تصريحات صحفية، على تامر عاشور، قائلا:"سمعنا ناس غريبة بتدخل في أمور مش أمورها خالص، ومنهم ناس أشباه فنانين، مفيش فنان بيدي حق لنفسه يدخل في حياة غيره، لأن الفنانين بيبقي عندهم إحساس، وتصريحات شيرين خلت شكلهم مش ظريف خالص".

تامر عاشور

ليخرج تامر عاشور، ويكتب تويتة:"سبٌوبة ..خد هنا متزعلش..هطلعك تغني أغنيتين معايا بلاي باك".