وقع محمود بنتايك ضحية الحلقة 26 من برنامج رامز ليفل الوحش، و في تقديم رامز له قال عنه "طبعا انا راجل أهلاوي، و أحب اضيف مش غلاوي، انهارده هاثبت لكم أن روحي رياضية، معانا ومعاكم، اللي حقه ضايع، اللي مش عارف يعمل شهادات ولا ودايع، اللي هايشوف معانا المهالك، محمود بنتايك".

بدأ البرنامج و كأنه برنامج ترفيهي بـ إسم "الرحلة" تقدمه ألين واطفة، و شارك بازوكا المقلب مع محمود بكل مراحله المتتالية.

و في بداية الحلقة طلب محمود من رامز أن يوقف الطلقات، بعدها سأله رامز عدة أسئلة: "مين أحسن لاعب في مصر إمام عاشور ولا زيزو؟" فرفض أن يجاوب، ثم سأله "ممكن ترفع قضية على الزمالك عشان مستحقاتك ولا كابتن أحمد سليمان هيزعل؟" فقال "احنا جايين عشان برنامج الرحلة" و رفض الاجابة على الأسئلة.


و حاول بنتايك يهرب من الغوريلا في مرحلة الغابة، و ظل ينادي على بازوكا حين أغلق الباب بعد هذه المرحلة، أما في مرحلة ليفل الوحش ظل يقول "هتغرقني أنا مش فاهم"، حتى ظهر رامز.

و تفاعل المتابعون مع الحلقة فعلقوا عليها عبر منصة X "حلقة نارية متتفوتش"، و علق أحد المتابعين "الين : هنركب الصوت.. رامز : هنركب الصوت عشان بنتايك هيواجة الموت".
قصة برنامج رامز ليفل الوحش
تدور فكرة المقلب في إطار 6 غرف مختلفة، تحتوي كل غرفة على مقلب معين يدخل فيه الضيف بصحبة أحد البلوجرز المتفق معهم على تنفيذ المقلب، باستثناء الغرفة الأخيرة التي يدخلها الضحية بمفرده، ليظهر له رامز جلال في نهاية المقلب.
ضيوف ومواعيد عرض برنامج رامز ليفل الوحش
يُعرض برنامج رامز جلال يوميًا بعد أذان المغرب مباشرة عبر قناة MBC مصر. ووقع ضحية المقلب هذا العام كل من:
غادة عبد الرازق، أحمد السقا، كارولين عزمي، آية سماحة، لقاء الخميسي، هنا الزاهد، رحمة محسن، محمود بن تايج، وأحمد مصطفى زيزو، وغيرهم من الضيوف.