مسلسل شباب البومب 14 الحلقة 5 .. شاليه التأسيس

مسلسل شباب البومب 14 الحلقة 6 : اكسر الروتين

مسلسل شارع الأعشى 2 الحلقة 6 .. وضحى وأبو إبراهيم في ورطة

مسلسل الست موناليزا الحلقة 6.. طلاق موناليزا و وفاة والدتها

هل ينتصر الحب في مسلسل و ننسى اللي كان

مسلسل مولانا الحلقة 6 .. شهلا تندم على مواجهة العقيد

مسلسل علي كلاي الحلقة 5.. ميادة تكتشف حقيقة الإنجاب ومواجهة جديدة للميراث

مسلسل مولانا الحلقة 7 : جابر يعيد أرض الزيتون لأهلها

مسلسل وننسى اللي كان الحلقة 5..طلب صادم من ياسمين عبد العزيز لكريم فهمي

شارع الأعشى 2 الحلقة 7 : سالفة أبو إبراهيم ووضحى على كل لسان

منى زكي عن تصدر "لعبة نيوتن" الترند في رمضان "إحنا الوحيدين اللي متكلمناش إننا ترند"

01 يونيو 2021 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
منى زكي

منى زكي

أطلت منى زكي، مع محمد فراج وآدم الشرقاوي، في برنامج "الحكاية" لـ عمرو أديب عبر قناة MBC مصر، حيث تحدثوا عن نجاح مسلسل "لعبة نيوتن" الذي عرض في موسم رمضان 2021.

عن تصدرهم الترند في رمضان، أكدت منى زكي خلال اللقاء "إحنا الوحيدين اللي متكلمناش إننا ترند في رمضان، يعني قصدي إني باخد الأمور بتوازن".

وبالنسبة لمشهد المحكمة في "لعبة نيوتن"، والذي لاقى تفاعل كبير من قبل رواد مواقع التواصل الإجتماعي، كشفت منى زكي أنه أثر بها كثيراً، "الحوار كان فظيغ والمشهد مكنش موجود في الحلقة كان مضاف، وانا من النوع اللي مبحفظش، ولحد دلوقتي لما بشوفوا بتأثر، الكلام كان شارح الاحساس في المشهد".

"لعبة نيوتن" تطرق لعدة مواضيع إجتماعية أبرزها، "الإغتصاب الزوجي"، وقالت منى زكي عن المشهد "مش من حق الزوج إنه يعتدي على مراته، لا دين ولا قانون ولا أي حاجة بتقول كده، البنت لازم يبقى عندها ثقة في نفسها، جسمها ملكها حقيقي، حتى لو اتجوزت"، وأضافت "الزواج مش معناه إن ده مش جسمها، ومش معناه إنها مبتمتلكش نفسها، لأ هي بتمتلك نفسها لغاية ما ربنا ياخدها، ومليون في المية مينفعش الراجل يعتدي على مراته، ده توافق، ولازم يبقى فيه مشاعر وحوار".

وختمت منى، "إحنا مش حيوانات، حتى الحيوانات مبيعملوش كده".