ياسر جلال يودّع ابنته "قدرية" بالدموع قبل سفرها إلى ألمانيا لاستكمال دراستها

مسلسل سلمى الحلقة 39 .. انهيار هيفاء

مسلسل المدينة البعيدة الموسم الثاني الحلقة 32 .. صدمة عليا وعودة بوران

مسلسل سلمى الحلقة 40 .. نديم يطرد ميرنا

تفاصيل العملية الجراحية التي أنقذت حياة عبدالله بوشهري

إنتقادات لـ ميغان ماركل بعد تصوير قدميها قرب مكان حادث الأميرة ديانا

سيرين عبد النور و محمد الأحمد أبطال "موج عالي" لرمضان 2026

القصة الكاملة لأزمة ليلى علوي في مهرجان الإسكندرية السينمائي

كنزي وجنى دياب وجيسيكا عازار وغيرهن.. في عرض ايلي صعب ربيع 2026

هل تفاجئ منة شلبي الجمهور بزواجها

أحمد سعد يعرض بالطو Joy Awards في مزاد لصالح مستشفى 57357

ET بالعربي | 26 يناير 2025
أحمد سعد بحفل Joy Awards

أحمد سعد بحفل Joy Awards

في لفتة  مميزة، قرر أحمد سعد عرض البالطو الذي ارتداه في حفل Joy Awards وأثار الجدل وقتها للبيع في مزاد علني، على أن تعود جميع أرباحه لدعم مستشفى سرطان الأطفال 57357. 

أحمد سعد

وقال أحمد سعد، خلال استضافته ببرنامج "الحكاية" مع عمرو أديب:"أنا قررت أعمل حاجة، دلوقتي البالطو بتاعي الأشهر على السوشيال ميديا، فأنا بعرضه للمزاد لصالح مستشفى 57357، وسأتبرع بثمنه للمستشفى".

وتابع :"هو سعره حوالي 20 ألف دولار يعني مليون جنية مصري، وهبدأ المزاد على البالطو بـ5 ملايين جنية، عشان أنا لبسته وشهرته، وهو مكانش مشهور، واي سعر هيجي من المزاد ده هيروح كله لمستشفى 57357".

ورد أحمد سعد خلال الحلقة علي انتقادات أرتداءه الحلق، قائلا:"الفكرة نفسها بتجيلي من الشكل أو الموديل بتاع الستايل اللي أنا عامله في الوقت دا، نرجع نشوف طب هو صح طب هو غلط، أنا لما شفت أن هو صح ولا غلط أنت هتبص للراجل على أنه بحلق أو مش بحلق أو بشعر ولا مش بشعر، دي كلها ملهاش علاقة بالرجولة دي ليها علاقة بالذكورة، والذكورة تختلف عن الرجولة بكتير".