مسلسل سلمى الحلقة 70 .. شادي يلتقي بوالده لأول مرة

مسلسل المدينة البعيدة الحلقة 38 .. مستمر في الصدارة

شذى حسون تردّ على بسمة بوسيل "عيب.. وهذا الكلام ما يستاهلني"

أويس مخللاتي يثير الجدل بعد ظهوره في طقوس العمادة داخل كنيسة

مسلسل سلمى الحلقة 71 .. رياض يقتل ريما

مسلسل المرسى الحلقة 26 .. نغم تفجر مفاجأة

عبد الرحيم الحلبي يرد على انتقادات خطوبته

حلا شيحة تدافع عن دينا الشربيني وسط موجة الاتهامات

محمد الأحمد ينسحب من مسلسل كذبة سودا

مسلسل المرسى الحلقة 27 .. خولة تكتشف سر زواج نغم من بدر

أحمد سعد يعرض بالطو Joy Awards في مزاد لصالح مستشفى 57357

ET بالعربي | 26 يناير 2025
أحمد سعد بحفل Joy Awards

أحمد سعد بحفل Joy Awards

في لفتة  مميزة، قرر أحمد سعد عرض البالطو الذي ارتداه في حفل Joy Awards وأثار الجدل وقتها للبيع في مزاد علني، على أن تعود جميع أرباحه لدعم مستشفى سرطان الأطفال 57357. 

أحمد سعد

وقال أحمد سعد، خلال استضافته ببرنامج "الحكاية" مع عمرو أديب:"أنا قررت أعمل حاجة، دلوقتي البالطو بتاعي الأشهر على السوشيال ميديا، فأنا بعرضه للمزاد لصالح مستشفى 57357، وسأتبرع بثمنه للمستشفى".

وتابع :"هو سعره حوالي 20 ألف دولار يعني مليون جنية مصري، وهبدأ المزاد على البالطو بـ5 ملايين جنية، عشان أنا لبسته وشهرته، وهو مكانش مشهور، واي سعر هيجي من المزاد ده هيروح كله لمستشفى 57357".

ورد أحمد سعد خلال الحلقة علي انتقادات أرتداءه الحلق، قائلا:"الفكرة نفسها بتجيلي من الشكل أو الموديل بتاع الستايل اللي أنا عامله في الوقت دا، نرجع نشوف طب هو صح طب هو غلط، أنا لما شفت أن هو صح ولا غلط أنت هتبص للراجل على أنه بحلق أو مش بحلق أو بشعر ولا مش بشعر، دي كلها ملهاش علاقة بالرجولة دي ليها علاقة بالذكورة، والذكورة تختلف عن الرجولة بكتير".