5 سنوات سجن و30 ألف يورو تعويض.. الحكم على سعد لمجرد في قضية سان تروبيه

أول تعليق من سعد لمجرد بعد صدور حكم سان تروبيه

مسلسل ليل الحلقة 77 .. باسم يطلق النار على يارا

بعد شائعة سقوط ستاند الإضاءة.. الحقيقة الكاملة لما حدث في حفل أنغام

سونجول أودين: والدتي أُدخلت المستشفى بسبب مشهد قبلة في مسلسل نور

النجمات بفساتين براقة وتصاميم ملفتة في مهرجان كان 2026

مسلسل ورود وذنوب الحلقة 29 .. سر خطير يشعل الأحداث

قرار نهائي لمسلسل حلم أشرف: 3 حلقات أخيرة قبل الوداع على الشاشة

حنان شوقي في العناية المركزة بعد أزمة قلبية مفاجئة

المؤثرات العربيات باطلالات حالمة في مهرجان كان 2026

بسمة وهبة لـ ET بالعربي "اللي حصل معايا مش طبيعي"

17 نوفمبر 2020 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
بسمة وهبة

بسمة وهبة

تواصل ET بالعربي مع بسمة وهبة، بعد الحادثة التي تعرضت لها ليلة أمس قبل إستلام جائزتها في مهرجان الفضائيات العربية، حيث وقعت عليها "صينية عليها كبايات عصير"، مما أضطرها لتغيير فستانها.

وقالت بسمة لـ ET بالعربي "اللي حصل مش طبيعي شوية، لإني أخدت Shower عصير مانجا وفراولة، أنا لحد دلوقتي مش عارفة إن كان الـ Waiter وقعت منه هو أو في حد كان وراه علشان في قصص مختلفة، أولها طاولة شباب من غير المكرمين كانت ورانا وزقوه فوقع الصينية، وفي رواية إني قلت للـ Waiter مش عايزة عصير قام حط العصير وحدف الصينية عليا، وأنا بقول في الأول والأخر حتى لو البني أدمين دبرت لبعض، هو بأمر الله في الأخر، وممكن بقول إنو مش أذية ولعله خير".

بسمة وهبة

وتابعت بسمة، "وبالنسبة للحصل بالصدفة كنت جايبة فستانين، فلما حصل اللي حصل لبست الفستان، وفي الأول وفي الأخر رغم إنه مش طبيعي والله أعلم لعله خير، وبفضل الله إستلمت الجائزة، والنهاردة عاملة دبح بفدي لأنه يمكن عين أو حسد، دبحت فدى لله سبحانه وتعالى ونازلة بنفسي أوزعهم في السيدة زينب".