ليلة للتاريخ.. الكويت تحتفي بعبدالله الرويشد بأكبر تكريم فني

وفاة مها بيرقدار الخال والدة يوسف وورد الخال

تامر حسين يدعم عمرو مصطفى بعد أنباء إصابته بمرض السرطان

إصابة عمرو مصطفى بمرض السرطان

من هي هالة الميداني التي نعاها الشيخ محمد بن راشد؟

إيلون ماسك محور المواجهة بين محمد رمضان ورامز جلال

لجين عمران تتألق باللون الأخضر في يوم التأسيس السعودي

مريم أوزرلي لـET بالعربي: "عائلة شاكر باشا لم يُوقف!"

النجوم يشاركون في عزاء مها بيرقدار بحضور ورد ويوسف الخال

شيماء سيف بفيديو عفوي على أغنية "قصر بعيد" لتامر عاشور

تامر حسني ومحمد سعد يدعمون مبادرة "فرح حد متعرفوش"

ET بالعربي | 14 فبراير 2020
تامر حسني

تامر حسني

أطلقت دنيا صلاح عبد الله مبادرة "فرح حد متعرفوش" في برنامجها الإذاعي في "حتة تانية"، هي عبارة عن النزول إلى الشارع وإختيار أحد الأشخاص المحتاجين والغير قادرين ومحاولة مساعدته وإلتقاط بعض الصور معه.

وكان من أول المشاركين فيها تامر حسني فقام بإلتقاط صورة مع أحد الرجال في الشارع ونشرها على الإنستقرام وعلق عليها كاتبا: "تضامناً مع فكرة دنيا صلاح عبد الله اختار حد متعرفوش من اهالينا المحتاجين و انزل شوف طلباته و فرحه باللي تقدر عليه و اتصور معاه و هو مبتسم 👍😀احسنتي يا دنيا ربنا يكرمك و انا من دلوقتي بتبنى الحمله دي و نفسي كلنا نعمل كدا و تبقى عاده نواظب عليها دايماً ربنا يكرمكوا كلكوا يا اهل الخير ملحوظه لما روحت للراجل الطيب دا كان اصلاً بياكل و عزمني كمان و اللي ربنا قدرني عليه حصل في الباطن عشان في ناس بتفهم غلط الفكره مش تظاهر بالخير دي حمله عشان نتحد كلنا في احساسنا بالمحتاجين و النوايا عالم بيها ربنا مش العباد و لسه الحملات جايه كتير و هنشارك فيها كلنا مع بعض 💪🏼ان شاء الله".

و شارك في الحملة أيضا الإعلامي محمد شردي ومحمد سعد الذي كتب على الفيس بوك: "لفتة إنسانية من المطرب تامر حسني وابنة اخويا صلاح عبد الله دنيا ربنا يقدركم على فعل الخير.

محمد سعد يدعم مبادرة دنيا صلاح عبد الله
محمد سعد يدعم مبادرة دنيا صلاح عبد الله