مسلسل شباب البومب 14 الحلقة 13 .. الوجهة شمال

مسلسل شارع الأعشى 2 الحلقة 14 .. وضحى تكافح لاستعادة الثقة

تأخير موعد عرض الحلقة الأخيرة من مسلسل الست موناليزا

مسلسل الست موناليزا الحلقة 14.. موناليزا تكشف الجميع

مسلسل شباب البومب 14 الحلقة 14 .. لا يغرك

مسلسل مولانا الحلقة 15 .. القصاص

مسلسل علي كلاي الحلقة 13..صراعات الميراث تقلب حياة العوضي

وفاة يوسف أنطاكي زوج نور اللبنانية بعد صراع مع المرض

مسلسل وننسى اللي كان الحلقة 13..غيرة جليلة على بدر تتفجر

مسلسل مولانا الحلقة 14 .. اللعنة

تامر حسني ومحمد سعد يدعمون مبادرة "فرح حد متعرفوش"

14 فبراير 2020 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
تامر حسني

تامر حسني

أطلقت دنيا صلاح عبد الله مبادرة "فرح حد متعرفوش" في برنامجها الإذاعي في "حتة تانية"، هي عبارة عن النزول إلى الشارع وإختيار أحد الأشخاص المحتاجين والغير قادرين ومحاولة مساعدته وإلتقاط بعض الصور معه.

وكان من أول المشاركين فيها تامر حسني فقام بإلتقاط صورة مع أحد الرجال في الشارع ونشرها على الإنستقرام وعلق عليها كاتبا: "تضامناً مع فكرة دنيا صلاح عبد الله اختار حد متعرفوش من اهالينا المحتاجين و انزل شوف طلباته و فرحه باللي تقدر عليه و اتصور معاه و هو مبتسم 👍😀احسنتي يا دنيا ربنا يكرمك و انا من دلوقتي بتبنى الحمله دي و نفسي كلنا نعمل كدا و تبقى عاده نواظب عليها دايماً ربنا يكرمكوا كلكوا يا اهل الخير ملحوظه لما روحت للراجل الطيب دا كان اصلاً بياكل و عزمني كمان و اللي ربنا قدرني عليه حصل في الباطن عشان في ناس بتفهم غلط الفكره مش تظاهر بالخير دي حمله عشان نتحد كلنا في احساسنا بالمحتاجين و النوايا عالم بيها ربنا مش العباد و لسه الحملات جايه كتير و هنشارك فيها كلنا مع بعض 💪🏼ان شاء الله".

و شارك في الحملة أيضا الإعلامي محمد شردي ومحمد سعد الذي كتب على الفيس بوك: "لفتة إنسانية من المطرب تامر حسني وابنة اخويا صلاح عبد الله دنيا ربنا يقدركم على فعل الخير.

محمد سعد يدعم مبادرة دنيا صلاح عبد الله
محمد سعد يدعم مبادرة دنيا صلاح عبد الله