سيلاوي متهم بازدراء الدين الإسلامي و والده يتبرأ منه

مسلسل ليل الحلقة 63 .. باسم يواجه يارا

سيلاوي يفاجئ متابعيه بخبر طلاقه

وفاة عادل العتيبي نجم مسلسل طاش ما طاش

"حلقة الشقة" من برنامج "هي و بس" مع رضوى الشربيني تصل إلى القضاء

بكلمات موجعة.. مريم عامر منيب تستذكر خطيبها الراحل عمرو ستين

سيلاوي يرد لأول مرة بعد جدل تصريحاته الأخيرة بآية قرآنية

شمس البارودي ترد على منتقدي فيلم حمام الملاطيلي “اتقوا الله”

سيليو صعب و زين قطامي يستقبلان مولودهما الأول ويكشفان عن اسمه

حفل زفاف كاسي ونيت الدموي في Euphoria يتصدر الترند

حمادة أبواليزيد يكشف عن مستجدات أزمة حمو بيكا مع نقابة الموسيقيين.. وماذا عن اختبار حسن شاكوش

13 يناير 2021 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
حمو بيكا - حسن شاكوش

حمو بيكا - حسن شاكوش

أكد المايسترو حمادة أبواليزيد، وكيل أول نقابة الموسيقيين، في لقاء مع ET بالعربي أن النقابة تنازلت عن حقها في قضية حمو بيكا، وقال "اتنازلنا عن القضية لـ حمو بيكا بس دا مالوش دعوة باشتراكه في النقابة، يقدم امتحان لو نجح نجح، ولو طور نفسه والتزم اوك"، وعن اعتماد نتيجة الامتحان، قال "هي النتيجة هتعتمد للناس اللي نجحت، اما الناس اللي منجحتش طبعاً لم يوفقوا، لا يصلح".

وعن عمر كمال، قال أبواليزيد "هو كان عندنا عضو منتسب، بس اتوقفت عضويته لما حصل الحاجات دي انو بيغني مع مطربين مش اعضاء والحاجات دي، ولما اعتذر وقدم التباس رجعت عضويته، انما هو نجح سابقاً لأنه بيغني كويس".

حسن شاكوش

أما بالنسبة لـ حسن شاكوش، قال أبواليزيد "هكون معاك صريح، شاكوش دخل الإختبار، في حاجات ناقصة في أوراقه، ما استكملهاش لغاية دلوقتي، فلا يمكن تعتمد نتيجته، هو من ناحية الكتابة كتب بنسبة 60 لـ 70 في المية، وأول ما يكمل ورقه ويلتزم بقرارات النقابة خلاص".