وفاة سرحات كيليتش عن عمر 51 عامًا.. العثور عليه متوفى داخل منزله

دموع جوليا بطرس.. أحمد سعد يطلب السماح وهيفاء وهبي تشعل زفاف سامر بو صعب

أبرز لحظات النجوم على كاربت الموريكس دور 2026.. ET بالعربي يرصد التفاصيل

أجمل إطلالات النجمات في حفل "الموريكس دور" 2026

بهاء سلطان يتعرض لحادث سير خلال عودته من الساحل الشمالي

الريش حاضر في إطلالات مايا دياب ولجين عمران ورؤى الصبان

هيفاء وهبي بفستان رامي قاضي الذهبي مع الشراريب

الأسود يميز إطلالات جيسو وهيونجين في حفل كارتييه في سيول

إطلالات المشاهير في فينيسيا 2026

نورة فتحي تعيد إحياء أناقة التسعينيات بتنورة الدنيم

رضوى الشربيني تعلق على جدل الأعلى مشاهدة في ET بالعربي

05 مارس 2026 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
رضوى الشربيني

رضوى الشربيني

علّقت رضوى الشربيني على الجدل الدائر كل عام حول تصدر المسلسلات قائمة “الأعلى مشاهدة” خلال موسم رمضان 2026 ، مؤكدة أن الأرقام ليست المعيار الحقيقي للحكم على نجاح أي عمل فني.

رضوي الشربيني

وخلال لقائها مع ET بالعربي، قالت رضوى الشربيني إنها في الأساس لا تتابع المسلسلات خلال شهر رمضان ، موضحة:“أنا عمري ما اتفرجت على مسلسلات في رمضان، أنا بتفرج على المسلسلات بعد رمضان، عشان هو شهر واحد ربنا يكرمنا فيه إن شاء الله”.
 

رضوى الشربيني تعلق لـ ET بالعربي على منافسة نجوم الدراما في رمضان

وأضافت موجهة رسالة لصناع الدراما المشاركين في السباق الرمضاني:“بقول لكل الناس اللي عندها مسلسلات في رمضان مبروك، وإن شاء الله كلكم تكسروا الدنيا، وكل اللي سعى إنه ينجح إن شاء الله ينجح”.

وتابعت حديثها عن الجدل المرتبط بترتيب الأعمال من حيث المشاهدة، قائلة إن مواقع التواصل الاجتماعي أصبحت مليئة بإعلانات الصدارة، مضيفة: “عندنا بس مشكلة إن كل ما نفتح السوشيال ميديا نلاقي كل الناس بتكتب إنها رقم واحد، فمش عارفين لو كل الناس رقم واحد مين رقم اتنين”.

واختتمت رضوى الشربيني تصريحاتها بالتأكيد على أن النجاح الحقيقي لأي عمل فني لا يقاس بالأرقام أو الترتيب، موضحة: “مش مهم مين يكون رقم واحد ومين رقم اتنين ومين رقم تلاتة، المهم إن العمل يبقى جيد وإن البطل أو البطلة يكونوا راضيين عن نفسهم فيه. الأرقام دي بتاعت ربنا، أنا النهاردة ممكن أبقى رقم واحد وبعد شوية أبقى رقم عشرة وبعد شوية أكون رقم مية.. مش مين رقم واحد، المهم إحنا بنعمل إيه”.