مسلسل ليل الحلقة 85 .. مواجهة قوية بين نجم وجنى داخل السجن

كاران جوهر يلغي متابعة عدد من المشاهير.. والسبب ديتوكس رقمي

هيفاء وهبي تطرح “شو المطلوب” وتتصدر الترند في عيد الأضحى

ET بالعربي يحتفل مع فريق عمل "شموخ المزن" بعودة عبير عيسى

من كان.. جينيفر عازار ترد على انتقادات دورها في مسلسل بخمس أرواح

هذه الجاكيتات تتصدر موضة ربيع 2026 والنجمات يعتمدنها بامتياز

صور من عرض فيلم 7Dogs في جدة بحضور النجوم

لجين عمران بإطلالة باستيلية أنيقة من بوتشي في عيد الأضحى

إطلالات صيفية للمؤثرات العربيات بصيحات متنوعة

بسام الترك لـ ET بالعربي: "شنو شنو" خرج من قالب الديو التقليدي

رضوى الشربيني تعلق على جدل الأعلى مشاهدة في ET بالعربي

05 مارس 2026 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
رضوى الشربيني

رضوى الشربيني

علّقت رضوى الشربيني على الجدل الدائر كل عام حول تصدر المسلسلات قائمة “الأعلى مشاهدة” خلال موسم رمضان 2026 ، مؤكدة أن الأرقام ليست المعيار الحقيقي للحكم على نجاح أي عمل فني.

رضوي الشربيني

وخلال لقائها مع ET بالعربي، قالت رضوى الشربيني إنها في الأساس لا تتابع المسلسلات خلال شهر رمضان ، موضحة:“أنا عمري ما اتفرجت على مسلسلات في رمضان، أنا بتفرج على المسلسلات بعد رمضان، عشان هو شهر واحد ربنا يكرمنا فيه إن شاء الله”.
 

رضوى الشربيني تعلق لـ ET بالعربي على منافسة نجوم الدراما في رمضان

وأضافت موجهة رسالة لصناع الدراما المشاركين في السباق الرمضاني:“بقول لكل الناس اللي عندها مسلسلات في رمضان مبروك، وإن شاء الله كلكم تكسروا الدنيا، وكل اللي سعى إنه ينجح إن شاء الله ينجح”.

وتابعت حديثها عن الجدل المرتبط بترتيب الأعمال من حيث المشاهدة، قائلة إن مواقع التواصل الاجتماعي أصبحت مليئة بإعلانات الصدارة، مضيفة: “عندنا بس مشكلة إن كل ما نفتح السوشيال ميديا نلاقي كل الناس بتكتب إنها رقم واحد، فمش عارفين لو كل الناس رقم واحد مين رقم اتنين”.

واختتمت رضوى الشربيني تصريحاتها بالتأكيد على أن النجاح الحقيقي لأي عمل فني لا يقاس بالأرقام أو الترتيب، موضحة: “مش مهم مين يكون رقم واحد ومين رقم اتنين ومين رقم تلاتة، المهم إن العمل يبقى جيد وإن البطل أو البطلة يكونوا راضيين عن نفسهم فيه. الأرقام دي بتاعت ربنا، أنا النهاردة ممكن أبقى رقم واحد وبعد شوية أبقى رقم عشرة وبعد شوية أكون رقم مية.. مش مين رقم واحد، المهم إحنا بنعمل إيه”.