أحلام و شذى حسون تدعمان الطفلة العراقية رندة بعد أن وصفتها أمها بالـ جلحة

دنيا سمير غانم في جدة بمسرحية "مكسرة الدنيا" خلال عيد الأضحى

معايدات النجوم والمشاهير للجمهور بمناسبة عيد الأضحى المبارك

النشامى إلى كأس العالم لأول مرة.. وتهنئة ملكية للشعب الأردني

زواج أسما شريف منير .." قرار جه بعد فترة طويلة من رحلة عشتها مع نفسي"

إطلاق الفيديو التشويقي الأول لفيلم "سفن دوجز"

طرح الإعلان التشويقي الرسمي لفيلم السلم والثعبان 2

مسلسل المشردون الحلقة 26 .. مؤامرات جديدة تهدد زواج ديفران

أسيل عمران تتألق بإطلالات متنوعة وعصرية من "ليم"

ما الذي أخاف ميرفا القاضي في مسرحية بنت شبرا

سمية الخشاب "تعليقات الناس على صور البرتقال مضحكة ولطيفة"

ET بالعربي | 24 أغسطس 2020
سمية الخشاب "تعليقات الناس على صور البرتقال مضحكة ولطيفة"

سمية الخشاب "تعليقات الناس على صور البرتقال مضحكة ولطيفة"

تفاعل كبير على السوشيال ميديا مع صور سمية الخشاب الجديدة، حيث إختارت فكرة مختلفة في المسبح مع البرتقال، لتعود بهذه الصور بعد سنة ونصف من عدم تقديم جلسات تصويرية جديدة.

وفي حديث خاص لـ ET بالعربي، قالت سمية الخشاب "الجديد في الموضوع إن التصوير في بيتي والبرتقال من شجرة البرتقال بتعتي، بحبها أوي وديماً ببقى سعيدة لما بشوفها بتطلع برتقال بعقد أشكرها وحاجات كده، وبشكر كل فريق العمل اللي إجتهد علشان الصور يطلعوا بالشكل المبدع ده، ولسه في مفاجآت تانية"

وأضافت سمية الخشاب في حديثها لـ ET بالعربي "سعيدة جداً بردود الأفعال اللي مكنتش متوقعها على السيشن الجديد، أنا عادةً ما بتصورش كتير الفترة اللي فاتت تقريباً آخر مرة كانت من سنة ونص، فإتكلمت مع الستايلست إيهاب العدلي المسؤول عن كل إطلالاتي وإقترح أفكار كتير وحبيت فكرة البرتقال علشان حسيت اللوك هيطلع منعش يعني فصل الصيف والبرتقال وفيتامين C وكورونا فحسيت إني لميتها من كل الجوانب، التعليقات على الصور على السوشيال ميديا كانت مضحكة ولطيفة في نفس الوقت".

سمية الخشاب