سقوط أسنان متسابقة ملكة جمال تايلاند على المسرح يشعل مواقع التواصل

مسلسل ليل الحلقة 41 .. تصاعد الصراع بين نجم وباسم

مسلسل الخليفة الحلقة 26 .. عقبة جديدة تهدد حب سرحات

هاندا أرتشيل تدلي بإفادتها في قضية المخدرات وتحويلها للطب الشرعي

فيلم هجير السعودي يحاكي لغة الإشارة

إطلاق أول إعلان لمسلسل هاري بوتر وجيل جديد من الممثلين

وفاة أحمد قعبور عن 70 عاماً بعد صراع مع المرض

تعليق في The Tonight Show يحدث جدلاً بين جمهور BTS

القبض على نجل أحمد حسام ميدو بحوزته ممنوعات

توبا بويوكستون تفاجئ الجمهور بأداء جريء في فيلم Sultana بعد 3 أشهر تدريب

شيرين عبد الوهاب: "لسه بحب حسام حبيب بس مستحيل أرجعله تاني"

11 ديسمبر 2021 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
صورة لشيرين عبد الوهاب

صورة لشيرين عبد الوهاب

عادت شيرين عبدالوهاب لتثير الجدل من جديد بعد مداخلتها الهاتفية اليوم مع عمرو أديب في برنامج الحكاية.

فبعد إطلالة يوم أمس وتعليقات شيرين على المسرح ، و المكالمة التي شاركتنا نضال الأحمدية ، و التغريدة التي كتبتها شيرين، تصريحات شيرين اليوم فتحت باب النقاش من جديد خاصة بعد تعليقها  " حلقت شعري قبل الطلاق بيوم .. عشان ابقى وحشه في عينه بس لسة بحبه".

وفي التفاصيل، قالت شيرين "الانسان الحساس بزيادة ممكن يربي نفسه وأنا ربيت نفسي علشان غلطت في حق نفسي.. "
وتابعت أنها بحاجة إلى "احتواء الناس لها"  وتقديرهم  وهي ليست بحاجة إلى مساعدة من أي شخص "عندي دكتور محمود مرسي وانا مش مريضة نفسية.. أنا لما خلفت كان عندي وسواس قهري وأنا بتعالج من الإفرازات الزايدة اللي بيفرزها مخي وبيكبر المواضيع ..وأنا لو مريضة نفسية هقول وأنا حبيت اتريق على نفسي قبل ما حد يتريق عليا في حفلة إمبارح..".

وأضافت في تعليقها على طليقها حسام حبيب "انا لسه بحبه .. انا كده.." وقالت عن رجوعها لحسام بأنه "معجزة ويكاد يكون مستحيل علشان اللي وصلناله ده له تمن واندفع".

ETO04371-Sherine Abdel Wahab

وتحدثت شيرين عن المشاركة في الحياة الزوجية مشيرة إلى أنها "ست مصرية زي اي ست لو عاملتني اني نجمة هتخسرني".

كما تحدثت عن بناتها و دعمه بها "بناتي طالما شافوني يبقوا يهون عليا حاجة تاني ولو كانوا حسوا اني ضعيفة كنت هنتحر عادي جدا وكنت هخلص من حياتي وطالما الجمهور قبلني كده تمام وانا مش هركب باروكة بس انا مش fake ومقدرتش اكدب عليهم”.

وأضافت"من الأول قلت العلاقة متنفعش وحسام راجل وسيد الرجالة والحتة الناقصة ناقصة في سننا والفرق بنا سنة واحدة وواحدة زي اتجوزت 3 مرات كان لازم يبقي فيه على الأقل فرق 3 أو 4 سنين".