ليلة للتاريخ.. الكويت تحتفي بعبدالله الرويشد بأكبر تكريم فني

وفاة مها بيرقدار الخال والدة يوسف وورد الخال

لحظات مؤثرة تجمع دنيا بطمة و بناتها بعد خروجها من السجن

من هي هالة الميداني التي نعاها الشيخ محمد بن راشد؟

إيلون ماسك محور المواجهة بين محمد رمضان ورامز جلال

مريم أوزرلي لـET بالعربي: "عائلة شاكر باشا لم يُوقف!"

شيماء سيف بفيديو عفوي على أغنية "قصر بعيد" لتامر عاشور

لجين عمران تتألق باللون الأخضر في يوم التأسيس السعودي

بعد تعرضه لوعكة صحية .. عبدالمجيد عبدالله يطمئن جمهوره

نوال الزغبي شريكة رامز جلال في "رامز إيلون مصر" خلال رمضان 2025

محمد ممدوح يكشف من كان وراء حل مشكلة صوته

ET بالعربي | 16 يونيو 2021
محمد ممدوح في شخصية "أحمد" في "لا تطفئ الشمس" -انستغرام @mohamedmamdouhofficial_

محمد ممدوح في شخصية "أحمد" في "لا تطفئ الشمس" -انستغرام @mohamedmamdouhofficial_

منذ أكثر من 3 سنوات، ومحمد ممدوح يتلقى بعض الانتقادات التي وجهت له بسبب مشكلة في صوته وعدم فهم كلامه في الأعمال الفنية، لكن الحال تغيّر مؤخراً بعد ملاحظة الجمهور تحسن مخارج ألفاظه والتي أشاد بها الكثير.

محمد ممدوح كشف عن الأسباب وراء هذا التحسن قائلًا : "ناس كتير مؤخرا كانت بتبعتلي وتكتبلي اعجابهم بالتطور الملحوظ في مشكلة الصوت عندي.. بشكرهم طبعا جدا في البداية واحب شكر دكتورة چيهان ناصر لأن الفضل يرجع لربنا ثم ليها في الموضوع ده، دكتورة چيهان هي مخرجة غنائية وموسيقية كبيرة ومحكمة ومؤدية في مجال الدبلجة، هي اللي وقفت معايا الفترة الاخيرة وساعدتني جدا في حل مشكلة الصوت والحمدلله وصلنا لمستوى معقول لحد ما توقفنا مؤقتا عشان ظروف كورونا وهنكمل تاني في المستقبل ان شاء الله.. فا شكرا ليكم على اراءكم اللي بسطتني وشكرا دكتور چيهان على مجهودك العظيم والرائع معايا واوعدكم ان شاء الله يتطور اضافي الاعمال الجايا".

تفاعل مع محمد ممدوح ودعمه عدد من النجوم في التعليقات ومنهم لطيفة، مريم الخشت، علا رشدي، شيكو، أسماء جلال وبشرى التي كتبت:" كانت استاذتى...وطبعا يا محمد دى خطوة غاية فى الأهمية احييك جدا عليها..انا اكتشفت ان معظمنا اصلا بيتنفس غلط و لما بنتعلم نتنفس صح الصوت بيطلع صح من غير مجهود و من غير ما نأذى انفسنا ودى اهمية وجود خبراء فى حياتنا ...تحياتى ليك و ليها".