توقيف الدكتورة خلود وزوجها أمين في الكويت

تصريح لإيمان الزايدي يثير الجدل حول زواج لقاء الخميسي من محمد عبد المنصف

مسلسل المرسى الحلقة 63 .. نغم ترفض عرض بدر

مسلسل المرسى الحلقة 62 .. صدمة خولة وتورط سلطان

ليلى علوي تجمع النجوم في عيد ميلادها بطابع "برج الجدي"

مسلسل ليل الحلقة 7 .. القبض على ورد ونجم

اعتقال دوغوكان غونغور ونجوم آخرين بتهمة تعاطي الممنوعات

أحمد مكي يحرر محضرا ضد مديرة أعماله

يعقوب بوشهري بأول ظهور بعد إخلاء سبيله: "اللّٰه يسامح من اغتابني"

مسلسل عودة القاضي .. تفاعل لافت منذ عرضه

مي كساب عن أغنية أوكا 1991 "إشتغلنا عليها مدة شهرين"

ET بالعربي | 10 سبتمبر 2020
مي كساب عن أغنية أوكا 1991 "عملنا عليها مدة شهرين"

مي كساب عن أغنية أوكا 1991 "عملنا عليها مدة شهرين"

"1991” عنوان ألبوم أوكا الجديد، والذي ظهر من خلاله بلوك التسعينات، حيث روجت مي كساب للأغنية التي وضعت صوتها عليها بطريقة جديدة ومختلفة. 

ET بالعربي تواصل مع مي كساب، التي قالت "محمد جتله فكرة إنو يعمل ألبوم فيه كل أنواع الموسيقى اللي الناس بتسمعها دلوقتي وحب إنو يسمي 1991 ودي سنة ميلاده، وفعلاً خلص الألبوم المؤلف من 8 أغاني نزل منهم 7 على قناة اليوتيوب الخاصة به الجديدة"، وتابعت مي "وبعد كده فضلنا ندور على الأغنية اللي هنسميهتا 1991 وتعبنا قوي كلنا وأخد منه مجهود كبير لأنه عايز موسيقى جديدة وكلام بسيط ساخر يعبر عن فكرته، ومن أول ما عرفته بسجل صوتي على كتير أغنيات بيكون بسجربها وأحياناً بيستخدمه كأغنية، وبيعرف بصوتي كأنه آلة، وده اللي عمله في 1991 يعني صوتي بقا غريب مش هتسمعو مي". 

وأضافت مي كساب خلال حديثها مع ET بالعربي، "البوستر كان عايز يعمل حاجة من أيام التسعينات، وهيصور الكليب قريباً، وربنا يعنا أنا وولادي على الشنب ده"، وقالت ممازحة "وأنا قد كلامي لو الشنب ما اتحلقش مش هيدخل البيت". 

مي كساب