عقد قران الأميرة عائشة بنت فيصل بن الحسين على كريم المفتي

الأميرة عائشة بنت فيصل بفستان زفاف أسطوري

بمناسبة عيد الأم.. آمبر هيرد تعلن ولادة توأمها Ocean و Agnes

شقيق صبحي عطري يكشف اللحظات الأخيرة قبل رحيله

جدل اعتقال مي سكاف يعيد السجال بين سلاف فواخرجي و جمال سليمان

محامي ضحية حادث نور النبوي يكشف التفاصيل الكاملة لـ ET بالعربي

الشيخة موزا تختار فستانا أحمر بطابع ربيعي

تنويه من رشا شربتجي حول مسلسل "مطبخ المدينة"

مهرجان كان السينمائي يمنع التعري

رحيل صبحي عطري: تفاصيل اللحظات الأخيرة وأسباب الوفاة في برلين

رضوى الشربيني منزعجة من شائعة زواجها: "اسكتوا بقى كفاية قرف"

ET بالعربي | 22 نوفمبر 2020
رضوى الشربيني - أنستغرام

رضوى الشربيني - أنستغرام

تداولت عدد من المواقع خبر زواج سري بين رضوى الشربيني وسمير يوسف الرئيس التنفيذي لمجموعة قنوات CBC المصرية وزوج الإعلامية "منى الشاذلي".

وبالرغم من حرصها على تجاهل الشائعة التي تلاحقها منذ خمسة سنوات حسب قولها، قرّرت رضوى الرد هذه المرة لأن الموضوع لا يمسّها لوحدها، فقالت في بث مباشر على فيسبوك "الإشاعة دي متخصنيش أنا لوحدي، عشان كده دي ثاني مرة أطلع أتكلم"، وتابعت: "أنا شخص مش مرتبط، ولما حرتبط، كل الناس حتعرف عشان أنا مش الست اللي بتعمل حاجة في الخفا، وهي مش حاجة تتخبى الصراحة لأنه الجواز مش عيب ولا حرام".

ولمّحت رضوى في حديثها إلى أن الشائعة مدبّرة من أحدهم ودون أن تكشف عن هويته خاطبته قائلة: "لما يبقى فيه شخص مش محترم يطلّع عليا إشاعة مش محترمة، لو إنت ماتحبنيش، طلّع اللي إنت عايزه بس ماتضرش ناس ثانية وعيلة كاملة مالهاش أي ذنب".

وأكّدت في نهاية البث أنها ترفض تماماً الإرتباط من شخص متزوّج وقالت: "أنا لا أقبل أتجوّز راجل متجوّز، ولا أقبل حتى فكرة انه أنا أدخل مع حد في علاقة حتى يطلّق مراته.. فيه ستات تقبل بكده هي حرة"، وتابعت: "حرام تكسري قلب ست، وأنا مستحيل أكسر قلب ست ثانية".