مسلسل مازلت في السابعة عشر الحلقة 18 .. أراس يصارع الموت في الغابة

غيثة العلاكي بعد سجن سعد لمجرد 10 سنوات: "سأقف إلى جانبه مهما حدث"

إطلالتا الملكة رانيا والأميرة إيمان بتفاصيل أنيقة وشخصية

مسلسل حب على ورق الحلقة 78 .. هل يصل أوس إلى لين قبل زواجها من أيهم؟

فايا يونان تكشف إصابتها بسرطان الجلد وتروي تفاصيل رحلة التعافي

يوسف الشريف في رمضان 2027 بمسلسل الظل

رامي إمام وهدى المفتي وأحمد عبدالوهاب من كواليس ميعاد عشا

مسلسل حب على ورق الحلقة 77 .. أيهم يخطف لين ويهدد بقتل أوس

أنس طيارة يرد على انتقادات المشاهد الجريئة في حب على ورق

من كواليس أغنية “عايزين مننا إيه".. أميرة أديب وأرسينك إخوات

أحمد حسن وزوجته زينب يعلنان عن بداية جديدة

27 سبتمبر 2020 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
أحمد حسن وزينب

أحمد حسن وزينب

في أحدث فيديو لهما على يوتيوب منذ الأزمة الأخيرة، أعلن الثنائي أحمد حسن وزوجته زينب عن مجموعة من القرارات الجديدة التي إتخذاها، وذلك بعد أيام من إخلاء سبيلهما مقابل ضمان مالي قدرره 40 ألف جنيه في تهمتي إستغلال طفلتهم وتعريضها للخطر.

ظهرت زينب في الفيديو الجديد وهي ترتدي الحجاب، وهنّأها أحمد على القرار "زينب خلاص لبست الحجاب رسميا، فأنا أوّل واحد حابب أقولها مبروك، وإنشالله ربي يثبتك على الحجاب".

وأكدت زينب أن الفكرة كانت تراودها منذ فترة "من رمضان اللي فات وأنا كنت عايزة ألبس الطرحة، والحمدلله أخذت القرار ومبسوطة جدا، حاسة إنه ضميري مرتاح" وتابعت "مبسوطة بالقرار ده ومش ناوية أخلعه تاني".

أحمد حسن وزينب

وأعرب الثنائي عن رغبتهما في بناء صورة جديدة وأن يكونا قدوة حسنة للمتابعين "فيه ناس كتير بتاخذنا قدوة في حاجات كتير ممكن مش مهمة، فزي مابتاخذونا قدوة في مواضيع مش مهمة، خذونا فدوة في مواضيع مهمة".

ويبدو أن الأزمة التي مرّ بها الثنائي بعد الفيديو الشهير قد أثّرت على العديد من قراراتهما المستقبلية، ومن بينها نوعية المحتوى الذي يقدمانه فقال: "الفترة الجاية حتشوفوا أحمد وزينب ناس تانية خالص، غير اللي إنتم كنتم تشوفهوم قبل كده"، وتابع "الفترة الجاية حنحاول نبسطكم، حنحاول نسعدكم، حنحاول نقدملكم حاجة تفيدكم، بس في نفس الوقت طبعا حنحاول نقدملكم حاجة ترفيهية تنبسطوا بيها، وحاجات حتحبوها".

أما من أبرز القرارات التي إتخذها الثنائي، فهي عدم ظهور إبنتهما "أيلين" معهما مرة أخرى على السوشيال ميديا "أيلين مش حتظهر في الفترة الجاية في الفيديوهات خالص، لا فيديوهات ولا ستوري ولا أي حاجة خالص،...وبعتذر  لكن الموضوع مش بإيدينا، عشان محدش يسأل عن ده تاني الفترة الجاية".

ودعا أحمد وزينب المتابعين في نهاية الفيديو لفتح صفحة جديدة "يمكن إحنا غلطنا قبل كده، بس والله ماكانت مقصودة أي غلطة إحنا عملناها قبل كده، فتعالوا نفتح صفحة جديدة مع بعض.. إحنا عايزين نفتح معاكم صفحة جديدة، إنسوا أي حاجة فاتت إنسوا أي حاجة حصلت مننا قبل كده".