الحكم في قضية ابتزاز سعد لمجرد: تبرئة المتهمة وإدانات بحق والدتها ومتهمين آخرين

هاندا أرتشيل مجدداً في قائمة نتائج فحوصات المواد المخدرة

تفاعل واسع من النجوم مع مأساة بسنت سليمان..وتحرك عاجل من النائب العام

سينام أونسال تحت الرقابة القضائية ومنع من السفر بعد التحقيقات

مسلسل ليل الحلقة 52 .. خطة نورس تنقلب إلى كارثة

مسلسل اللعبة 5 الحلقة 1 .. تفاعل واسع من الجمهور

أيو وبيون ووسوك في لقاء خاص مع ET بالعربي

مسلسل القبيحة الحلقة 3 .. مريم تواجه الخطر

إلهام شاهين دائماً شاغلة الناس

سابرينا كاربنتر متهمة بالعنصرية بعد جدل "الزغرودة" في كوتشيلا

أحمد شيبة عن عودته للعمل بعد وفاة شقيقه "منزلتش الشغل عشان الفلوس"

01 أكتوبر 2022 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
أحمد شيبة - صورة من فيسبوك

أحمد شيبة - صورة من فيسبوك

"واحشيني كدة بقالي زمان ما طلعتش لايف"..هذا ما قاله أحمد شيبة في الفيديو الذي شاركه عبر فيسبوك بعد غياب عن جمهوره، خصوصاً وأنه كان في فترة حزن على رحيل شقيقه محمود منذ حوالي الأسبوعين.

وقبل تعليق أحمد على عودته للعمل طلب من متابعيه قراءة الفاتحة لشقيقه الراحل وقال "وحشتوني جدا وقوي وأنا بشكر كل واحد عزاني بأخويا أو كلمني بالتلفون من دون أسماء من كل البلاد وقاموا بمواساتي بوفاة شقيقي محمود وربنا يجعلها آخر الأحزان ليّا وليكم".

نزلت الشغل مش علشان الفلوس

وتعليقًا على عودتهم الى عمله قال "أنا نزلت الشغل مش علشان الفلوس، وبتأسف لكل الناس التي لغيت حفلاتهم وزفافهم"، مضيفا  يا جماعة أنا معايا 50 فرد شغالين وفي ناس أجرها رزقها يوم بيوم، فأنا نزلت من يومين أو 3 عملت كم حفلة بالاسكندرية ونزلت عشان خاطر فرقتي وطبعا شغلتي دي صعبة في حزن ولازم تنزل الشغل عشان خاطر الفرقة وعشان خاطري أنا".

تابع " الله يرحمك ويسامحك يا روح يا قلبي يا محمود ونزلت الشغل غصب عني "، مضيفا "ندخل فرح الناس نبتسم والله أعلم بالحزن الذي موجود بداخلنا ونزلت بالشغل منذ 3 أيام عشان في ذمتي 47 او 50 شخص ويا ربي ماشفش فيكم حاجة وحشة".