مسلسل المرسى الحلقة 33 .. المزاد يعيد نغم إلى حضن أمها

مسلسل سلمى الحلقة 78 .. مواجهة جلال وعادل

مسلسل المرسى الحلقة 34 .. فهد يطلب خولة للزواج أمام سلطان

مسلسل أورهان ابن عثمان الحلقة 5 .. المواجهة تقترب

مسلسل سلمى الحلقة 77 .. جلال يكتشف الحقيقة

وفاة باية بوزار "بيونة" عن عمر 72 عامًا بعد صراع مع السرطان

الشامي يرد على نوال الزغبي "أغنياتي بتمثل جيلنا..ومنتعلم منك"

سعادة محمود ياسين جونيور بنهاية مسلسل لينك مع تلميح لجزء ثان

بعد إخلاء سبيلها.. أول تعليق لـ إلهام الفضالة

مسلسل الوريث ورد الجميل .. رحلة جوري المؤلمة

إسلام إبراهيم يرد على المتنمرين "بجد مهنة التمثيل بقت قاسية جداً"

ET بالعربي | 03 ديسمبر 2020
إسلام إبراهيم يرد على المتنمرين "بجد مهنة التمثيل بقت قاسية جداً"

إسلام إبراهيم يرد على المتنمرين "بجد مهنة التمثيل بقت قاسية جداً"

رد إسلام إبراهيم على الإنتقادات والتنمر الذي تعرض له، بسبب إطلالته بحفل إفتتاح مهرجان القاهرة السينمائي في دورته الـ42.

وكتب إسلام من خلال بوست عبر صفحته الرسمية على الفايسبوك، "مالها البدلة يا جماعة مش فاهم، ولا عشان أنا اللي لابسها فمن حقك تشتم وتجرح حتى لو أنا ما أساءت لك في حاجة أو غلطت فيك، اللبس ده حرية شخصية، البدلة كحلي في أبيض عادية جدا أنا شايفها حلوة ومازلت شايفها حلوة".

وأضاف إسلام "بجد مهنة التمثيل بقت قاسية جدا ومش أي حد يتحملها والتنمر اللي بيتعرضولوا الفنانين بقي لا يحتمل، ومحدش يقولي متردش إنت شخصية عامة أنا في الأول والآخر بني آدم وبردوا مش هتقدروا تهزوا ثقتي في نفسي أو في ربنا".

اسلام

وختم إسلام "أكيد مش كل الناس مقصودة بالبوست بتاعي بفضل ربنا في ناس كتير بتحبني وبتحكم عليا من خلال فني اللي بقدمه وبس ربنا يخليكوا ليا ويكتر من أمثالكم".