وفاة المخرج سامح عبد العزيز

منع شيرين من لقاء فضل شاكر في بيروت لتسجيل و تصوير ديو حدوتة

مسلسل أمي الحلقة 50 .. عبيد يخطف بسمة

أحلام تعد بتزويج شجون الهاجري وفهد العليوة

مجددًا.. بريجيت ماكرون تتجاهل زوجها وتحرجه

قصي خولي يعايد ابنه العميد فارس بكلمات مؤثرة في عيده السابع

مسلسل آسر الحلقة 70 .. راغب يهرب من السجن

ما حقيقة رفض هادية غالب مقابلة جينفير لوبيز

تفاعل واسع مع صورة جديدة لحفيدات عادل إمام

روبي تنعي طليقها ونجوم الفن يودّعون سامح عبد العزيز

ابن عمرو عبد الجليل مصاب بمرض نادر في المخ

ET بالعربي | 09 أبريل 2021
عمرو عبد الجليل ونجله

عمرو عبد الجليل ونجله

في رسالة شاركها عمرو عبد الجليل على  الفيسبوك اليوم،  طلب من المتابعين الدعاء لابنه عبد الجليل لخضوعه لعملية جراحية في المخ نتيجة إصابته بإلتهام في العصب المخي التاسع والذي أثر عليه في حركة البلع.

وكان قد تم إكتشاف المرض النادر بعد 4 سنوات من الحيرة بين الأطباء: : "عبد الجليل ابني هيعمل عمليه في العصب المخي التاسع عشان تعبان بقاله ٤ سنين و نص ادعوله".

عبد الجليل ابن عمرو ،  شارك فيديو  له على الفيسبوك قائلاً : "الحمد لله الحمد لله من فضل رب العالمين ربنا قدر اني اعرف المرض اللي عندي بالظبط بعد ٤ سنين ونص بتألم كل ثانيه فيهم، العصب المخي التاسع ده العصب بتاع الكلام والمضغ والبلع هو ده العصب اللي التهب عندي وانا واقف بغني من ٤ سنين عشان كده مبقدرش اتكلم والا امضغ والا ابلع خالص، انا بإذن الله هعمل العمليه دي مع الدكتور ده دكتور محمد عبدالفتاح استشاري علاج الالم والمخ والاعصاب دي عمليه تردد حراري على العصب التاسع، كل اللي انا طالبه منكوا بس الدعاء رجاءا ادعولي".