دعوات مؤثرة من النجوم والمشاهير في يوم عرفة

فيلم سيكو سيكو في عيد الأضحى حصرياً على يانغو بلاي

إنفصال كريس مارتن وداكوتا جونسون بعد علاقة دامت 8 سنوات

النشامى إلى كأس العالم لأول مرة.. وتهنئة ملكية للشعب الأردني

هوبال وسكر أبرز أفلام عيد الأضحى 2025 على منصة شاهد

طرح الإعلان التشويقي الرسمي لفيلم السلم والثعبان 2

معايدات النجوم والمشاهير للجمهور بمناسبة عيد الأضحى المبارك

إطلاق الفيديو التشويقي الأول لفيلم "سفن دوجز"

دنيا سمير غانم في جدة بمسرحية "مكسرة الدنيا" خلال عيد الأضحى

مسلسل حلم أشرف الحلقة 11 .. أشرف يهدد أعدائه

حلا شيحة تنفي طلاقها مجددًا "أنا مش شيخة"

ET بالعربي | 24 يوليو 2022
حلا شيحة من انستغرام

حلا شيحة من انستغرام

بعد أن انتشرت مجدداً الكثير من الشائعات حول وقوع الطلاق بين حلا شيحة و معز مسعود، تصدّر اسم حلا شيحة الترند على غوغل في مصر.

حلا شيحة ترند

وتأتي الشائعات هذه على خلفية كلام كتبته حلا بصفحتها على انستقرام منذ عدّة أيام وقالت فيه:"مش عيب نقول غلطنا و مش عيب نصلح أخطاءنا، بس أهم حاجة منكملش و نعاند نفسنا و نعاقب نفسنا و نحكم علي نفسنا بالفشل.الفشل إننا نسيب نفسنا جوا نفس المشاكل و نستسلم". مما جعل البعض يعتقد أنها كتبت هذا الكلام بسبب وقوع الطلاق بينها وبين و زوجها معز مسعود.

لكن عادت اليوم حلا شيحة لتنفي هذه الأخبار المنتشرة، و كشفت عن التفاصيل عبر بوست قالت فيه:"لكل المتابعين و المحبين على صفحتي و في الوطن العربي حابة اقولكم مفيش اي خبر اتكتب عن معز و عني يخص الطلاق صحيح و كلامي في البوست اللي فات كان كلام عام و لم اقصد بيه حد معين ابداً".

و تابعت:"و معز بعيد عن الكلام ده تماماً بالعكس هو سبب كبير، لحاجات جميلة في حياتي و حياة اولادي و مشفتش كتير زي اخلاقه و احترامه و عيب الكلام اللي بيتقال عن صفحات السوشيل ميديا كله مش صح ابدا ً. والله في مشاكل اكبر بكتير و حاجات اهم بكتير ممكن نتكلم فيها، و انا علي صفحتي بحب اشارك جمهوري ساعات بمعاني بحسها و بحسهم زيي و بحب اتواصل معاهم و ابقي موجودة معاهم مش اكتر من كدة".

أما عن الأخبار المتداولة حول خلعها للحجاب فوضّحت حلا شيحة هذا الموضوع و قالت:"بالنسبة لحجابي انا قلت بحاول زيي زي بنات كتييير و اكيد مش احسن حاجة بس انا كدة دلوقتي و الحمد لله. و انا مش شيخة انا انسانة عادية جداً ليا حسناتي و ليا سيئاتي و البشر كلهم كدة فبلاش حد يزايد علي حد و بدل ما نتريق او نقول كلام مش مهم نكون متصالحين مع نفسنا و نبطل نحكم على بعض احنا بشر مش ملايكة".