إبتلع نحلة وتوقف قلبه.. وفاة سونجاي كابور صديق الأمير ويليام

ملك أحمد زاهر تغادر المستشفى ووالدها يوضح تطورات حالتها الصحية

تيم حسن وديمة بياعة يحتفلان بتخرج إبنهما فهد في دبي

تامر حسني يكشف تطورات الحالة الصحية لابنه آدم

"كنت مخضوضة" .. ملك أحمد زاهر تكشف تفاصيل أزمتها الصحية

رقصة وأغنية ورسالة مؤثرة .. قصة حب نور عمرو دياب وياسين رشدي

مسلسل حياة جميلة بعد مرارة الصعاب .. انتشار واسع على تيك توك

أنباء عن طلاق عبير صبري وأيمن البياع بعد زواج دام 7 سنوات

ابنة أنجلينا جولي زاهارا تثير الجدل بخاتم خطوبة

هل قصد محمد رمضان محمد سامي في أنا إنت..ET بالعربي يوضح الحقيقة

طارق العريان ونيكول سعفان يكشفان قصة تعارفهما .."عن طريق الصدفة"

ET بالعربي | 18 ديسمبر 2024
طارق العريان ونيكول سعفان

طارق العريان ونيكول سعفان

عن قصة تعارفها وتفاصيلها تحدث طارق العريان وزوجته نيكول سعفان، لأول مرة أثناء حلولهم ضيوف ببرنامج "صاحبة السعادة"، والتي تقدمه إسعاد يونس ويذاع عبر قناة "dmc".

وفي البداية قال طارق العريان: "أول مقابلة كنت في شغل وهي كانت موجودة في نفس المكان قلنا لبعض هاي وبعد كدا مشينا، وفي الأساس كانت في زيارة لأنها قاعدة في أستراليا، وحصلت بعد كدا بعض الأزمات وعدت شهور".

@watchit لأول مرة هنعرف قصة تعارف #طارق_العريان وزوجته نيكول سعفان 😍 اتفرج على برنامج #صاحبة_السعادة حصرياً على #WATCHIT حصريًا لعملاء قطر والبحرين 70% خصم على باقة بريميم الشهرية والسنوية 🤩 احصل على العرض الآن من خلال المتاجر AppStore, GooglePlay, AppGallery #اليوم_الوطني_البحريني #اليوم_الوطني_القطري #watchonwatchit #whattowatch ♬ original sound - WATCH IT

وأضاف العريان: "وفضلت فاكرها برده، وبالصدفة في حد مشترك بيني وبينها قدر يوصلنا ببعض، بس أنا اللي طلبت إننا نتكلم يعني وحاولت أتكلم معها في أي حاجة، واللي هي عايزاه عمله وبعد كدا بقينا نتكلم وانبهرت وبعد كدا طلبت إننا نرتبط وحصل".

@watchit غيرة لابد منها 😂💔 اتفرج على برنامج #صاحبة_السعادة حصرياً على #WATCHIT حصريًا لعملاء قطر والبحرين 70% خصم على باقة بريميم الشهرية والسنوية 🤩 احصل على العرض الآن من خلال المتاجر AppStore, GooglePlay, AppGallery #اليوم_الوطني_البحريني #اليوم_الوطني_القطري #watchonwatchit #whattowatch ♬ original sound - WATCH IT

بينما قال نيكول سعفان: "أنا كنت في حياتي ولم أكن في عالم طارق العريان، وكملت حياتي عادي وبعد كدا لقيت رسالة منه وأتكلمنا وبقي عاير يكلمني في أي حاجة وأنا مكنتش فاهمة حاجة، وكان طارق طريقته كانت ناعمة أوي، وفي الوقت ده أنا كنت عايزة أشوف لو ممكن أستقر في مصر، وحابة أبقى قريبة من أهلي هنا، أنا أمي مصرية وبابا سوري أرمني، وطارق ظهر في الوقت الصح".

وعن الغيرة قال طارق العريان: "أنا بغيرأنا أصلي برده يعني مسكفش حد مبحبش أصد أوي، يعني مرات في مواقف عارف أني المفروض أصد هنا لكن بحاول أبقي لطيف"، ولترد عليه نيكول سعفان، قائلة: "لازم أكيد أغير وأمي دائما بتقول لطارق أنت بوظت بنتي".