مسلسل سلمى الحلقة 86 .. انهيار نديم بسبب تصرفات ميرنا

مسلسل المرسى الحلقة 42 .. خلف يخطط للانتقام

مسلسل مش مهم الاسم .. قصة حب مليئة بالأكاذيب

مسلسل المرسى الحلقة 43 .. خلف يهدد سلطان

خطوبة عمر مرموش و جيلان الجباس.. و"حلم 11.11" يتحقّق

محكمة الجنايات تحدّد موعد الحكم في قضية إلهام الفضالة

إيمي سمير غانم تحسم شائعات طلاق أختها دنيا من رامي رضوان

مسلسل سلمى الحلقة 87 .. فرحة سلمى لم تكتمل

إطلالة الشيخة موزة بمعطف بورغندي من توقيع Thom Browne

ما هي توقعات Fabrizio Romano لمصير محمد صلاح مع ليفربول

هشام المليجي عن عدم زواجه "مفيش نصيب ومكنتش فاضي"

ET بالعربي | 21 مارس 2022
هشام المليجي - صورة من السوشيال ميديا

هشام المليجي - صورة من السوشيال ميديا

"لم أتزوج من قبل يا سيدتي" بأسلوب سيطر عليه المزاح هكذا تحدث هشام المليجي عن حالته الاجتماعية لبرنامج كلام الناس على قناة mbc مصر.

وتابع "الموضوع كبير.. مفيش نصيب، ومكنتش فاضي، ولسه بكون نفسي، وكان في معجبات كتير بعد فيلم صعيدي في الجامعة الأمريكية، ودلوقتي بيقولوا لي أنت كنت الكراش بتاعي.. إيه كنت دي؟! ميصحش يعني".

وعن حبيبته قال "أي واحدة فيهم ، وأول حب في حياته "بنت الجيران" كل يلي باقي طلع عينيّ والحمدالله لا عقدة، وعشان الزواج مهم جدا يجب أن يؤجله لآخر حاجة"، مضيفا "بزعل لما البنات بتكتبلي على فيسبوك اني كنت "الكراش" بتاعهم زمان".

وحول عمره قال "عديت الـ 50 سنة وتاريخ ميلادي الموجود على الأنترنت مش حقيقي".

وعن مشواره الفني، قال"أنا محظوظ لأني بدأت مع عمر الشريف وعمرو دياب وشيرين رضا، وشوفت محمد رضا، وانا راضي بمشواري وحاسس إني مش ناقصني حاجة، واكتشفت إن الجمهور بيحبني جدا".

واختتم هشام المليجي حديثه: "أنا اتظلمت في اسم المليجي لأن ده مش اسمي أن مليجي بس، والناس أما تقول المليجي بيفتكروني ابن الفنان محمود المليجي".