كريستيانو رونالدو يفاجئ الجمهور بإطلالة جديدة بعد زواجه من جورجينا

شقيقة هاندا أرتشيل "غمزة" تكشف جنس مولودها الثاني

زين قطامي بالبدلة الباستيلية بأسلوب الأناقة الهادئة

حصريًا لـ ET بالعربي: محمد عساف مفاجأة حفل سانت ليفانت في العبدلي

ليلى زاهر بإطلالة وردية ناعمة من لويس فيتون بتفاصيل Draping

مسلسل حب محتمل الحلقة 9 .. دفنة تفقد ذاكرتها وتعتقد أن قادير زوجها

مراد يلدريم وإيمان الباني يستعدان لاستقبال طفلهما الثاني

مسلسل حب على ورق الحلقة 45.. جولي تفاجئ لين في منزل أوس

ميسي يودّع والده بكلمات مؤثرة: "لا أعرف كيف أستمر من دونك"

مسلسل حب على ورق الحلقة 46 .. أوس ولين في خطر بعد انهيار منزل عبدالغني

حلا شيحة تنفي طلاقها مجددًا "أنا مش شيخة"

24 يوليو 2022 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
حلا شيحة من انستغرام

حلا شيحة من انستغرام

بعد أن انتشرت مجدداً الكثير من الشائعات حول وقوع الطلاق بين حلا شيحة و معز مسعود، تصدّر اسم حلا شيحة الترند على غوغل في مصر.

حلا شيحة ترند

وتأتي الشائعات هذه على خلفية كلام كتبته حلا بصفحتها على انستقرام منذ عدّة أيام وقالت فيه:"مش عيب نقول غلطنا و مش عيب نصلح أخطاءنا، بس أهم حاجة منكملش و نعاند نفسنا و نعاقب نفسنا و نحكم علي نفسنا بالفشل.الفشل إننا نسيب نفسنا جوا نفس المشاكل و نستسلم". مما جعل البعض يعتقد أنها كتبت هذا الكلام بسبب وقوع الطلاق بينها وبين و زوجها معز مسعود.

لكن عادت اليوم حلا شيحة لتنفي هذه الأخبار المنتشرة، و كشفت عن التفاصيل عبر بوست قالت فيه:"لكل المتابعين و المحبين على صفحتي و في الوطن العربي حابة اقولكم مفيش اي خبر اتكتب عن معز و عني يخص الطلاق صحيح و كلامي في البوست اللي فات كان كلام عام و لم اقصد بيه حد معين ابداً".

و تابعت:"و معز بعيد عن الكلام ده تماماً بالعكس هو سبب كبير، لحاجات جميلة في حياتي و حياة اولادي و مشفتش كتير زي اخلاقه و احترامه و عيب الكلام اللي بيتقال عن صفحات السوشيل ميديا كله مش صح ابدا ً. والله في مشاكل اكبر بكتير و حاجات اهم بكتير ممكن نتكلم فيها، و انا علي صفحتي بحب اشارك جمهوري ساعات بمعاني بحسها و بحسهم زيي و بحب اتواصل معاهم و ابقي موجودة معاهم مش اكتر من كدة".

أما عن الأخبار المتداولة حول خلعها للحجاب فوضّحت حلا شيحة هذا الموضوع و قالت:"بالنسبة لحجابي انا قلت بحاول زيي زي بنات كتييير و اكيد مش احسن حاجة بس انا كدة دلوقتي و الحمد لله. و انا مش شيخة انا انسانة عادية جداً ليا حسناتي و ليا سيئاتي و البشر كلهم كدة فبلاش حد يزايد علي حد و بدل ما نتريق او نقول كلام مش مهم نكون متصالحين مع نفسنا و نبطل نحكم على بعض احنا بشر مش ملايكة".