أحداث مسلسل حبتين الحلقة 1 .. الخروج إلى الضوء

محمد صلاح يستقبل مولوده الثالث ليل

نادر الأتات وجنى اسماعيل يتوجان حب سبع سنين بالزواج

منى زكي و أحمد حلمي يردان بالوثائق القانونية على جدل أخبار الحجز على أموالها

مسلسل المدينة البعيدة يعود بمفاجأة من بودابست في الموسم 3

مسلسل حب على ورق .. قصة هيا مرعشلي مع جدتها ناهد حلبي تعود إلى الواجهة

مسلسل حب على ورق الحلقة 60 .. سهام تحارب لين وتخطف مروان

باسم سمرة ينضم رسميًا لمسلسل عشماوي مع محمد رمضان

الملكة رانيا بإطلالة أنيقة تجمع بين الحرفية واللمسات العصرية

انطلاق تصوير فيلم هيروشيما لأحمد السقا ومي عمر

أحمد شيبة عن عودته للعمل بعد وفاة شقيقه "منزلتش الشغل عشان الفلوس"

01 أكتوبر 2022 | ET بالعربي: المرجع الأول لأخبار الفن والترفيه في العالم العربي
أحمد شيبة - صورة من فيسبوك

أحمد شيبة - صورة من فيسبوك

"واحشيني كدة بقالي زمان ما طلعتش لايف"..هذا ما قاله أحمد شيبة في الفيديو الذي شاركه عبر فيسبوك بعد غياب عن جمهوره، خصوصاً وأنه كان في فترة حزن على رحيل شقيقه محمود منذ حوالي الأسبوعين.

وقبل تعليق أحمد على عودته للعمل طلب من متابعيه قراءة الفاتحة لشقيقه الراحل وقال "وحشتوني جدا وقوي وأنا بشكر كل واحد عزاني بأخويا أو كلمني بالتلفون من دون أسماء من كل البلاد وقاموا بمواساتي بوفاة شقيقي محمود وربنا يجعلها آخر الأحزان ليّا وليكم".

نزلت الشغل مش علشان الفلوس

وتعليقًا على عودتهم الى عمله قال "أنا نزلت الشغل مش علشان الفلوس، وبتأسف لكل الناس التي لغيت حفلاتهم وزفافهم"، مضيفا  يا جماعة أنا معايا 50 فرد شغالين وفي ناس أجرها رزقها يوم بيوم، فأنا نزلت من يومين أو 3 عملت كم حفلة بالاسكندرية ونزلت عشان خاطر فرقتي وطبعا شغلتي دي صعبة في حزن ولازم تنزل الشغل عشان خاطر الفرقة وعشان خاطري أنا".

تابع " الله يرحمك ويسامحك يا روح يا قلبي يا محمود ونزلت الشغل غصب عني "، مضيفا "ندخل فرح الناس نبتسم والله أعلم بالحزن الذي موجود بداخلنا ونزلت بالشغل منذ 3 أيام عشان في ذمتي 47 او 50 شخص ويا ربي ماشفش فيكم حاجة وحشة".